Ladataan...
Tuotetiedot
Laktoositon erityisesti erikoiskahveihin kehitetty iskukuumennettu(UHT) maito, vaahtoutuu helposti. Rasvaa 3%
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito
Ainesosat
MAITO ja D-vitamiini
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Café-maito on UHT-käsitelty ja siksi se säilyy avaamattomana myös huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy 3-5 vrk 0 - +6°C. Parasta ennen: katso pakkauksen yläosa.
Käyttöohje
Café-maito on suunniteltu erityisesti espressopohjaisten maitokahvien valmistamiseen. Sen maku korostaa mm. cappuccinon ja café latten täyteläisyyttä. Café-maidosta saa kiinteän, paksun ja täyteläisen vaahdon. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi maito tulee jäähdyttää jääkaapissa ennen vaahdotusta. Vaahdotin on syytä pitää maidon pinnan alla koko vaahdotuksen ajan. Valmiin maitovaahdon oikea lämpötila on n. 65 °C. Sametinpehmeä maitovaahto kaadetaan espressokahvin päälle siten, että se sekoittuu kahviin.