Ladataan...
Tuotetiedot
Maissista ja riisistä valmistettu gluteeniton spagetti.
Valmistusmaa
Ainesosat
Maissijauho 50 %, täysjyväriisijauho 38 %, riisijauho 12 %, emulgointiaine (E 471 kasviperäinen). Maissin alkuperä parasta ennen -päiväyksen yhteydessä. Jos maita on useita, maissi on seos näistä alkuperämaista. IT=Italia, AT=Itävalta, RO=Romania, SK=Slovakia, HU=Unkari, PL=Puola, GR=Kreikka, HR=Kroatia, UA=Ukraina.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Kuivassa. Huoneenlämmössä.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Keitä pasta runsaassa kevyesti suolatussa vedessä (100 g pastaa, 1⁄2 tl suolaa, 1 litra vettä) isossa kattilassa ilman kantta. Sekoita pastaa pari kertaa keittämisen aikana. Kaada pasta siivilään. Keitetty pasta tarjotaan heti. Keittoaika: 8-10 min. Keittoaika on ilmoitettu al dente -pastalle. Pehmeämpi koostumus saadaan keittämällä pastaa hieman pidempään.