Ladataan...
Tuotetiedot
Kariniemen Kananpojan grilliboxissa on luullisia koipi-, reisi- ja siipipaloja maukkaaksi grillimarinadilla maustettuna. Grilliboxi on omiaan kesän…
Valmistusmaa
Ainesosat
broilerin koipi-, reisi- ja siipipala (81%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. valkopippuri, paprika,sipuli, chili, mustapippuri, kurkuma, cayenne, inkivääri, korianteri), jodioitu suola, sokeri, punajuuriväri, maltodekstriini, aromit, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), kasvikuitu (psyllium, herne), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)
Käyttöohje
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista tuote pakkauksesta. GRILLISSÄ: Grillaa miedolla lämmöllä koipi- ja reisipaloja 30 - 40 min ja siipipaloja 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Voit helpottaa grillausta esikypsentämällä paloja mikronkestävässä vuoassa: koipi- ja reisipalat n. 10 min, siipipalat n. 5 min. Voit esikypsentää paloja myös uunissa 175 °C 15 - 20 min. UUNISSA: Kypsennä palat uunissa 200 °C 40 - 50 min.