Ladataan...
Tuotetiedot
Valmiskastike, joka antaa lihalle/ vihannikselle Korma Masala Curry maun.
Valmistusmaa
Ainesosat
Korma-kastike: (vesi, paistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), kookosmaitojauhe, tomaattisose, sokeri, cashewpähkinä, |auringonkukkaöljy, muunnettu tärkkelys, maissirouhe, valkosipuli, inkivääri, mausteet, kurkumajauhe, suola, happamuudensäätöaine (E 270), vihreä chili, sitruunamehu), maustesekoitus: (sokeri, suola, korianteri, riisijauho, juustokumina, kurkumajauhe, paakkuuntumisenestoaineet (E 551, E 341 (iii)), paprika, mustapippuri, laakerinlehti).
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: Säilytä viileässä ja kuivassa suojattuna suoralta auringonvalolta. Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilyy avattuna jääkaapissa 3 päivää. Parasta ennen, usein hyvää jälkeenkin, katso pohja.
Käyttöohje
Lämmitä 2 rkl kasviöljyä alhaisella lämmöllä paistokasarissa. Lisää n. 340 g lihaa tai kasviksia ja kypsennä ne. Lisää 3 rkl vettä ja ripottele mausteseos lihan tai kasvisten päälle. Paista vielä 2–3 minuuttia. Lisää joukkoon kastike ja sekoita. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla 15–20 minuuttia.