Ladataan...
Tuotetiedot
Juhlakinkku potkalla, raakalihavalmiste, lisätty vettä. Säilytys –18 °c tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen porsaanliha 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451),|dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON.|RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihan alkuperämaa: Suomi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
SÄILYTYS –18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. SÄILYVYYS: pakastelämpötilassa (–18 °C) ks. päiväysmerkintä. KYPSENNYS: Anna sulaa jääkaapissa 4–5 vrk. Ota huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistoa. Anna sisälämpötilan nousta n. 10 asteeseen. Poista muovikääre ja siirrä kinkku verkkoineen kamarapuoli ylöspäin paistopussiin uunipannun päälle. Sulje pussi ja leikkaa pieni ilmareikä pussin yläkulmaan. Työnnä paistolämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Paista 100–125 asteessa 75–80 asteen sisälämpöön. Aikaa kuluu n. 60–70 min/kg. Anna kypsän kinkun jäähtyä paiston jälkeen 15–20 minuuttia. Poista pussi ja ota liemi halutessasi talteen kastiketta varten. Poista kinkusta verkko ja nahka sekä osa silavaa. Levitä kinkun pintaan ohuesti sinappia ja ripottele korppujauhoja. Ruskista 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin.