Hyppää sisältöön
Tuotteet
Kotimaista Juhlakinkku pakaste n. 7 kg

Kotimaista Juhlakinkku pakaste n. 7 kg

Kaikki Kotimaista-tuotteet
~30,73 €
4,39 €/kg
  • Hyvää Suomesta, Sininen Joutsen
Tuotetiedot

Juhlakinkku potkalla, raakalihavalmiste, lisätty vettä. Säilytys –18 °c tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Valmistusmaa

Suomi

Ainesosat

suomalainen porsaanliha 85 %, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451),|dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301). LAKTOOSITON. GLUTEENITON.|RUNSASPROTEIININEN. Voimakassuolainen. Lihan alkuperämaa: Suomi.

Valmistaja

HKFoods Finland Oy

Valmistuttajan tiedot

SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi

EAN

2357312300006
Ominaisuudet

Säilytysohje

PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.

Käyttöohje

SÄILYTYS –18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. SÄILYVYYS: pakastelämpötilassa (–18 °C) ks. päiväysmerkintä. KYPSENNYS: Anna sulaa jääkaapissa 4–5 vrk. Ota huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistoa. Anna sisälämpötilan nousta n. 10 asteeseen. Poista muovikääre ja siirrä kinkku verkkoineen kamarapuoli ylöspäin paistopussiin uunipannun päälle. Sulje pussi ja leikkaa pieni ilmareikä pussin yläkulmaan. Työnnä paistolämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Paista 100–125 asteessa 75–80 asteen sisälämpöön. Aikaa kuluu n. 60–70 min/kg. Anna kypsän kinkun jäähtyä paiston jälkeen 15–20 minuuttia. Poista pussi ja ota liemi halutessasi talteen kastiketta varten. Poista kinkusta verkko ja nahka sekä osa silavaa. Levitä kinkun pintaan ohuesti sinappia ja ripottele korppujauhoja. Ruskista 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin.

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
928 kJ / 222 kcal
11,1%
Rasvaa
16 g
22,86%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
6,2 g
31%
Hiilihydraattia
0,2 g
0,08%
Hiilihydraattia, joista sokereita
0,2 g
0,22%
Ravintokuitua
0 g
Proteiinia
19 g
38%
Suolaa
1,8 g
30%

Ladataan...