Ladataan...
Tuotetiedot
Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen kypsennystä. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä se uunivuokaan. Työnnä lihalämpömittari paistin…
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Naudanliha. Alkuperä: Suomi, Teurastettu: Suomi 62, Leikattu: Suomi 62.
Valmistaja
Snellmanin Lihanjalostus Oy
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
2357318900002
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS alle +6 °C.
Käyttöohje
KYPSENNYS Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen kypsennystä. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä se uunivuokaan. Työnnä lihalämpömittari paistin keskelle. Kypsennä 125°C:ssa, kunnes sisälämpötila on 60-65°C. Aikaa kuuluu noin 1 ½ tuntia/kg. Anna paistin vetäytyä folioon käärittynä 15-20 min.