Ladataan...
Moilas Gluteenittomasta Piparkakkutaikinasta paistat maukkaat, jouluiset piparkakut. Uusittu resepti.
Valmistusmaa
Ainesosat
Siirappi, maissitärkkelys, perunatärkkelys, riisijauho, sokeri, kasvirasvat (palmu ja kookos), rypsiöljy, vesi, nostatusaine (E500), sakeuttamisaineet (E464, E415, E466), psyllium, emulgointiaine (E471), mausteet (kaneli, inkivääri, pomeranssinkuori, neilikka), karamellisiirappi, suola, aromi, väri (E160a).
Valmistaja
EAN
Säilytysohje
-18°C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
Anna taikinan sulaa noin 2 tuntia huoneenlämmössä tai noin 5 tuntia jääkaapissa. Kaulitse taikina ohueksi levyksi gluteenittomia jauhoja (esim. riisijauhoja) apuna käyttäen. Ota taikinasta muotilla haluamasi muotoisia piparkakkuja. Paista pipareita uunin keskitasolla 200 °C:ssa noin 5-8 minuuttia.
Ladataan...