Ladataan...
Pingviini Puikko laktoositon kermajäätelöpuikkolajitelma monipakkaus Kolmoset 15x32g
Kaikki Pingviini-tuotteetTuotetiedot
Pingviini Puikko Kolmoset monipakkauksessa on 15 laktoositonta jäätelöpuikkoa. Puikkojen suklaanmakuisen kuorrutteen alta löytyy joko vaniljan-,…
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito, Pähkinä
Ainesosat
Laktoositonta vaniljakermajäätelöä ja suklaanmakuista kuorrutetta (18%). AINEKSET: Rasvaton MAITO jauheesta (Suomi), glukoosisiirappi, KERMA (Suomi), sokeri, kasviöljyt (kookos, rapsi), vähärasvainen kaakaojauhe1, stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, lesitiini), luontainen vanilja-aromi, suola, dekstroosi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ. 1Rainforest Alliance sertifioitu. Lisätietoja ra.org. Laktoositonta banaaninmakuista kermajäätelöä ja suklaanmakuista kuorrutetta (18 %). Ainekset: Rasvaton MAITO jauheesta (Suomi), glukoosisiirappi, KERMA (Suomi), sokeri, kasviöljyt (kookos, rapsi), vähärasvainen kaakaojauhe1, stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, lesitiini), väri (punajuuriväri), luontainen vanilja-aromi ja muita luontaisia aromeja, suola, dekstroosi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ. 1Rainforest Alliance sertifioitu. Lisätietoja ra.org. Laktoositonta vadelmanmakuista kermajäätelöä ja suklaanmakuista kuorrutetta (18 %). AINEKSET: Rasvaton MAITO jauheesta (Suomi), glukoosisiirappi, KERMA (Suomi), sokeri, kasviöljyt (kookos, rapsi), vähärasvainen kaakaojauhe1, stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, lesitiini), väri (punajuuriväri), luontainen vanija-aromi ja muita luontaisia aromeja, suola, dekstroosi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ. 1Rainforest Alliance sertifioituTM. Lisätietoja ra.org.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys ja säilyvyys: pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), katso parasta ennen ajankohdan loppuun -merkintää pakkauksen sivussa. Jääkaapin pakasteosassa (-6 °C) 2-3 tuntia.