Ladataan...
Tuotetiedot
Tämä parboiled-käsitelty täysjyväriisi on parasta laatua, ja kokonaisten riisinjyvien määrä on 95 %. Riisin maku on pähkinäinen. Parboiled-riisi on…
Valmistusmaa
Ainesosat
Pitkäjyväinen täysjyväriisi ilman kuoriosaa. Parboiled. Riisin alkuperämaa: Ks. Parasta ennen -päiväyksen koodi. TH=Thaimaa. VN=Vietnam. KH=Kambodža. GY=Guyana. MM=Myanmar. PK=Pakistan. UY=Uruguay. AR=Argentiina. PY=Paraguay. GR=Kreikka. IT=Italia. ES=Espanja. SR=Suriname.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: Kuivassa. Huoneenlämmössä. Tiiviisti suljettuna. Suojattava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
KYPSENNYSOHJE 4 annosta: 7 dl vettä, 3 dl riisiä, 1⁄4 tl suolaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää riisi ja suola. Sekoita. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 30–35 minuuttia. 1 dl:sta (n. 85 g) tummaa riisiä saadaan n. 2,5 dl kypsää riisiä.