Ladataan...
Tuotetiedot
Käsinleivottu ja 450-asteisessa kiviarinauunissa paistettu napolilainen pizza. Valmistettu Espoossa. Margheritassa yhdistyvät klassiset ja laadukkaat…
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, kuorittu tomaatti, fior di latte -MOZZARELLAJUUSTO (pastöroitu MAITO, suola, mikrobiologinen juoksute, hapate), vesi, suola, basilika, hiiva
Valmistaja
SpaccaNapule Oy
EAN
6429830168904
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys: -18 °C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Käyttöohje
Esilämmitä uuni 220 °C (kiertoilma 200 °C). Poista jäinen pizza pakkauksesta ja aseta se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista pizzaa uunin keskitasolla 7-8 minuuttia.